Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 kr ) Shipping
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr


Vallejo studio acrylmaling 200 ml

Produkt kode: 1120200
Fast Lav Pris
Vallejo studio acrylmaling 200 mlVallejo studio acrylmaling 200 ml
Move your mouse over image or click to enlarge
62,00 kr

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vis farvevarianter
Vallejo Akryl Studio farver indeholder ikke fyldstoffer af nogen art, så farverne har stor styrke og kromatisk renhed. De er dækkende eller transparente, afhængigt af arten af ​​pigment, og tørrer til en halv mat finish. De ​​40 farver indeholder ingen giftige pigmenter eller produkter af tungmetaller, og skaber ikke affalds produkter, der kan skade miljøet.
Navnet og colour index-nummeret af pigmenter er angivet på etiketterne og i farvekortet, så kunstneren kan studere blandinger og udvikle sine egne farver med komplet kontrol.

Heavy body konsistensen tillader alle teknikker, gør det muligt for kunstneren at blande farver med alle medier og kan også blot fortyndes med vand i mere transparente applikationer.
De fluorecerende farver ( FLUO) er meget rene og intense og kan blandes med alle andre acrylfarver. De bør dog ikke benyttes udendørs og skal beskyttes mod sollys evt, med en lak med UV beskyttelse.

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Vallejo studio acrylmaling 200 ml


På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik