Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 kr )

Shipping+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr


KURSUS: Tegneøvelser fra 1800-tallet

Produkt kode: christoffer kursus 27_8_18
Ny vare
KURSUS: Tegneøvelser fra 1800-tallet KURSUS: Tegneøvelser fra 1800-tallet
Move your mouse over image or click to enlarge
Fra 250,00 kr

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vis farvevarianter
Tid: Mandag d. 27. august kl 14 - 17
i Stelling Gl. Kongevej 91
1850 Frederiksberg C

I 1866 udgav den franske maler Charles Bargue et tegnekursus med en række øvelser, som blev brugt på datidens kunstakademier. Øvelserne giver en solid træning i klassisk tegning, hvor det gælder om at tegne det, man ser, så naturtro som muligt. På dette kursus vil vil gennemgå en af Bargues øvelser - og derved få skærpet sansen for proportioner, lys og skygge

Pris: 250 kr. ekskl. materialer

BEMÆRK: På dagen for kurset vil der være -20% på materialer i butikken på Gl. Kongevej ved fremvisning af gyldig kursustilmelding.

Materialer:
Papir, blyant og viskelæder. En HB-blyant passer fint, men hvis du har lidt forskellige blyanter, så tag dem endelig med. Det kan være en god idé også at have en lidt blødere, f.eks. en 2B. Papiret må gerne være lidt groft - de fleste blokke, hvor der står noget med 'blyant' eller 'croquis', vil være ganske udmærkede. Hvis du i forvejen har nogle materialer, som du kan lide at tegne med, så tag det med - ellers kan det købes i butikken.

Om underviseren:
Jeg har studeret ved tegneserieskolen St-Luc i Bruxelles samt kunstskolen Studio Éscalier i Paris, hvor jeg har fået et solidt kendskab til klassiske tegne- og maleteknikker.

Et udvalg af det, jeg selv går og laver, kan ses på cegebe.carbonmade.com

Kontakt: c.gertz.bech@gmail.com

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: KURSUS: Tegneøvelser fra 1800-tallet

Relaterede produkter

På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik