INKtober

INKtober 2021 

Hvad er INKtober?

INKtober foregår i hele verden hvert år i oktober. INKtober er opfundet af en kunstner ved navn Jake Parker, der ønskede at forbedre sine tegneevner med blæk. Han besluttede at lave en udfordring til sig selv, der gik ud på, at han skulle tegne en tegning med blæk, hver dag i oktober, altså 31 tegninger ialt. Ofte handler det at tegne, om at have en god rutine, og vigtigst af alt: at få det gjort. Dette er nu blevet til en verdensomspændt begivenhed der finder sted hvert år i hele oktober måned.

Det er super nemt at være med og du deltager samtidigt i konkurrencen om et gavekort på 1500kr til stelling.dk - alt hvad du skal bruge finder du i Stellings Inktober sæt her.

 

Reglerne i INKtober er meget simple:

  1. Lav et værk med blæk/sort i fokus
  2. Post den på Instagram eller Facebook.
  3. Brug hashtag: #stellinginktober2021
  4. Gentag hver dag fra d. 1. oktober til d. 31. oktober.
Hver dag feature vi værker på vores instagram- og facebook story.
 
Alle post der indeholder hashtagget #stellinginktober2021 er med i konkurrencen om et gavekort på 1500kr til stelling.dk
 

Se de 31 udfordringer herunder

Inktober udfordring

Hvorfor deltage i INKtober? 

Først og fremmest vil dit forhold til tegning aldrig blive det samme igen. Den første skræmmende streg på papiret vil flyde meget nemmere, og pen og papir vil måske til sidst vinde over tv serien?

Betingelser:
Vinderen giver Stelling A/S rettighederne til at bruge vinder tegningen i markedsføring på forskellige kanaler, herunder Facebook, Instagram og Nyhedsbreve.

 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 39

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 39

Side
pr. side