Stellings Golden Brush serie 100 akrylpensel rund

Stellings Golden Brush serie 100 akrylpensel rund

Stellings Golden Brush Guldhår serie 600 - rund akvarel pensel

Stellings Golden Brush Guldhår serie 600 - rund akvarel pensel

Stellings Golden Brush serie 110 akrylpensel flad

Stelling har sin egen serie af pensler. Serien, som før gik under navnet The Golden Brush, hedder nu Stellings Golden Brush. Det fine Stelling logo på skaftet, bærer historiens vingesus, fra dengang Stelling startede i 1860, og man stod og blandede pigmenter og bindemiddel i butikken, så kunstneren kunne få sine højt pigmenterede farver. Stellings Golden Brush er en fantastisk pensel til akryl, med fine syntetiske hår fremstillet i Japan.
Pris fra 27,00 kr
Lagerstatus: På lager
SKU
110-
Stelling Golden Brush i serien 110 er en pensel til akrylmaling. Penslerne er produceret af Stelling. Serien, som før gik under navnet The Golden Brush, hedder nu Stellings Golden Brush. Stellings Golden Brush 110 er en fantastisk pensel til akrylmaling, med fine syntetiske hår, der er fremstillet i Japan.

Akrylpenslerne i serien 110 fås i fem forskellige størrelser. Det fylde sortiment i alle størrelserne giver dig mulighed for at arbejde med forskellige motiver og detaljer i din akrylmaling.

Penselserien er af meget høj kvalitet og en bestseller inden for pensler til akrylmaling. Bemærk at penslerne sælges til en fast lav pris.
Flere informationer
Kun på nettet, Ikke i butikkerne Nej
fast lav pris Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du Bedmmer:Stellings Golden Brush serie 110 akrylpensel flad