Gratis levering til Pakkeshop ved køb over 500 kr Kontakt : info@stelling.dk        HER KAN DU BESTILLE MED EAN
TLF: +45 33 33 05 20
Stellings Golden Brush serie 110 akrylpensel flad til akrylmaling

Stellings Golden Brush serie 110 akrylpensel flad til akrylmaling

Stellings Golden Brush serie 200 svinehår Rund

Stellings Golden Brush serie 200 svinehår Rund

Stellings Golden Brush Guldhår serie 600 - rund akvarel pensel

Stellings pensel til akvarelmaling.

Stelling har sin egen serie af pensler. Serien, som før gik under navnet The Golden Brush, hedder nu Stellings Golden Brush. Det fine Stelling logo på skaftet, bærer historiens vingesus, fra dengang Stelling startede i 1860, og man stod og blandede pigmenter og bindemiddel i butikken, så kunstneren kunne få sine højt pigmenterede farver. Stellings Golden Brush er en fantastisk pensel til akvarel, med fine syntetiske hår fremstillet i Japan.

Pris fra 23,00 kr
Kun %1 tilbage
SKU
600-
Stelling har sin egen serie af pensler. Serien, som før gik under navnet The Golden Brush, hedder nu Stellings Golden Brush.

Det fine Stelling logo på skaftet, bærer historiens vingesus, fra dengang Stelling startede i 1860, og man stod og blandede pigmenter og bindemiddel i butikken, så kunstneren kunne få sine højt pigmenteret farver.

Stellings Golden Brush er en fantastisk pensel til akvarel, med fine syntetiske hår fremstillet i Japan. Penslerne er i meget høj kvalitet og til dig, som gerne vil have en god og solid penselserie til en fast lav pris. Bemærk at du i serien kan få flere forskellige størrelser.

Penslernes høje kvalitet og de forskellige størrelser er medvirkende til at de er en bestseller i Stelling.
Flere informationer
Kun på nettet, Ikke i butikkerne Nej
fast lav pris Ja