Gratis levering til Pakkeshop ved køb over 500 kr Kontakt : info@stelling.dk        HER KAN DU BESTILLE MED EAN
TLF: +45 33 33 05 20

Leveringsinformation

Alle pakker sendes med GLS. Du betaler altid kun 39kr. til pakkeshops (80 kr. til døren) til dækning af portoen når du handler hos os. Ved volumenvarer er der dog et tillæg, hvilket fremgår af produktet. Stelling betaler den resterende del af hvad det reelt koster at sende en pakke. Ved volumenvarer over 80x100cm kan vi ikke sende til pakkeshops. Her leverer fragtmanden varen til døren. Ved disse volumenvarer er forsendelsesomkostningerne kr. 150,-.

Vi tager udgangspunkt i en leveringstid på 3-5 hverdage. Der kan i forbindelse med store handelsdage så som Black Friday opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer til en anden pakkeshop end den valgte pga. pladsproblemer.

Benytter du dig af julegavekøb i vores webshop, anbefaler vi at du senest bestiller julegaverne torsdag d. 17 december, ellers kan vi ikke garantere at din ordre når frem til jul. 

Gratis fragt ved køb for over 500 Dkk - leveret til Pakkeshop (Dette gælder ikke volumevarer så som store staffelier, lærreder i store størrelser, og lærredsruller)

Som noget nyt kan man hos GLS vælge levering til døren. Her leverer fragtmanden til din adresse, uden at du behøver at være hjemme. Du skal bare skrive i kommentarfeltet, hvor fragtmanden må stille pakken. Selvfølgelig på egen risiko.

Vi bestræber os på en hurtig levering. Hvis du skal bruge varen til en bestemt dato, kan du angive det i feltet "bemærkninger". Vi vil gøre alt, for at få varen til dig i tide. Vi fører de fleste varer, der er på vores hjemmeside. Ved bestillinger af lærreder og rammer i specialmål, varer med ekstra leveringstid og studiostaffelier er leveringstiden dog 8-10 hverdage. Vi giver dig besked via mail eller telefon. Det kan dog forekomme, at enkelte varer er udsolgt og dermed har længere leveringstid. I det tilfælde vil vi informere dig. Vi forbeholder os retten til trykfejl, tastefejl samt skrivefejl på vores hjemmeside.

Rettidig levering forudsætter dog at transportfirmaerne vi bruger overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS/øvrige transportører, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Stelling kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS/øvrige transportører. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Stelling naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS eller øvrige transportørers målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Stelling tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet..

Ved bestilling af eventuelle glas- eller lignende varer, tillægges et gebyr på kr. 50,- for sikker håndtering.