Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 kr ) Shipping
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr


Sennelier Oil Stick (Oilbar)

Produkt kode: 100638
Sennelier Oil Stick (Oilbar) Sennelier Oil Stick (Oilbar)
Move your mouse over image or click to enlarge
46,00 kr

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vis farvevarianter
Sennelier Oil Stick er oliemaling i fast form. Noget af oliefarven er erstattet med en neutral mineralvoks, hvilket gør at den kan formes som en "stick"(pind)
Oliefarverne er i høj kvalitet og har en høj koncentration af pigmenter, der gør at de ikke falmer ved påvirkning af dagslys, og på bindemidler der gulner minimalt over tid.
Farverne kan påføres direkte på overflader der understøtter oliemaling, dvs olie- eller universalgrunderet lærred. Visse papirer, specielt fremstillet til oliemaling, kan også bruges.
Oliefarve som dette skal helst påføres i tynde lag på ca 1mm. Lagene kan bygges gradvist op på samme måde som oliemaling fra tube, og kan, hvis nødvendigt, fortyndes med malemiddel til olie. Før brug af Sennelier Oil Sticks, fjern da overfladefilmen. denne "film" vil gendanne sig selv, efter nogle dage hvor den har ligget ubrugt. Den påførte maling tørrer i løbet af 2-5 dage alt afhængig af tykkelsen på lagene, rummets temperatur og luftfugtighed. I serien findes også et transparent medie der bruges til at skabe transparens og skinnende effekt.

Oliefarver i kunstnerkvalitet er tilgængelige i opaque(dækkende) eller transparente farver, alt afhængig af pigmentet i hver enkelt farve. Oil Sticks kan opbevares i ubegrænset tid, uden specielle hensyn, dog skal de ikke opbevares for varmt da dette kan beskadige produktet. Når malingen er tør, kan billedet behandles med lak til olie. Tørretiden er mindst 6 måneder.

Der findes 55 farver i serien.
Indeholder 38 ml

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sennelier Oil Stick (Oilbar)


Relaterede produkter

På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik