Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 kr ) Shipping
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr


Sennelier Abstract Akrylfarver 120 ml

Produkt kode: 1106
Sennelier Abstract Akrylfarver 120 mlSennelier Abstract Akrylfarver 120 ml
Move your mouse over image or click to enlarge

Flere visninger

  • sko der træder på Sennelier Abstract
  • 3 Sennelier abstrakt akrylmaling
  • Sennelier abstrakt akrylmaling rød
36,00 kr

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vis farvevarianter
Forestil dig en hel ny måde at male på! En maling der kommer i en pakning som er innovativ, elegant, handy og føles rigtig.
Sennelier har via mund til mund været kendt for sin kvalitet siden 1887, året hvor Gustave Sennelier åbnede sin første butik som farvehandel. Han udviklede exstra store tuber maling for kunstneren Nicolas de Staël og skabte oliepastellen for Pablo Picasso. 128 år senere nytænker Sennelier stadig deres produkter med lanceringen af den første serie akrylmaling til kunstnere i en helt ny indpakning.

Nyskabende akryl lavet i Frankrig. Abstract fra Sennelier er en maling i høj kvalitet fremstillet i Frankrig og pakket i en flexibel pose der har en masse fordele: Da den ligger godt i hånden er den også meget nemmere at bruge. Posen er så stærk at du kan tage den med hvor end du går hen, og modsat en farvetube kan den modstå selv hvis du kommer til at træde på den! Malingen holder bedre, da luft ikke kan trænge ind, du kan bruge hver en dråbe maling, uden luftbobler der ville få malingen til at sprøjte ud af beholderen. Med Abstract er der ingen overraskelser når du vælger en farve, der er ingen forskel fra den farve du kan se udenpå, til den der er indeni.
Abstract serien indeholder 34 enkelt pigmenterede farver i serien på i alt 60 forskellige farver.
36 stk satin glans farver
12 helt blanke farver
6 irisidente farver
6 Fluoreserende farver

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sennelier Abstract Akrylfarver 120 ml


Relaterede produkter