Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 kr )

Shipping+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr

Fortrydelsesret og varereturnering

Fortrydelsesret

Du har 14 dage til at fortryde dit købt, regnet fra den dag, du har modtaget varen på. Hvis du ønsker at fortryde et køb, sender du os bare varen tilbage i samme stand som du har modtaget den. Du hæfter for en eventuel værdiforringelse, hvis varen er blevet taget i brug og testet anderledes end det normalt er tilladt i en forretning. Forhandleren bærer bevisbyrden for, om en vare har lidt værdiforringelse. Når en returneret vare er modtaget og vurderet, bliver købssummen tilbageført i løbet af nogle få dage. Eneste omkostninger for dig, når du vil fortryde et køb, er portoen for at sende varen tilbage. Ved køb af kunstnerartikler kan indpakningen udgøre en væsentlig del af værdien. Send derfor altid Emballagen med tilbage for at væe sikker på, betingelserne for fortrydelsen af købet er opfyldt. Send en mail til info@stelling.dk med angivelse af, hvilken vare du vil returnere, herunder bestillingsnummer samt dit registreringsnummer og kontonummer. Vi tilbagebetaler pengene, så snart vi har modtaget varen og behandlet sagen. Send venligst varen til:

Stelling

Lille Kirkestræde 2

1072 København K

Danmark

Du kan også annullere købet ved at nægte modtagelse af varen.
OBS! Vi modtager ikke pakker der er sendt per efterkrav.

I forbindelse med julegave har du en udvidet fortrydelsesret tom. 31. januar i det følgende år.

Reklamation

Vi giver 2 års reklamationsret ifølge købeloven, inklusive fabrikations- og materialefejl, der bliver konstateret ved normal brug af varen. Reklamationsretten gælder ikke fejl, skader eller slid, der er opstået direkte eller indirekte ved forkert brug, manglende pleje, vold eller manipulation. Reklamation over fejl og mangler, der bør konstateres ved normal brug, skal meddeles os i rimelig tid. Varen kan efterfølgende sendes retur til reparation, ombytning eller eventuel kreditering. I forbindelse med reklamation overtager vi returomkostninger inden for et rimeligt omfang. Ved reklamation og varereturnering ved fejl, mangler eller eventuel udeblevet leverance, henvendelse til:

Stelling

Lille Kirkestræde 2

1072 København K

Tlf. 70 20 16 86

Mail: info@stelling.dk

Varerturnering foregår også til denne adresse. Bemærk venligst, at vi ikke modtager pakker, der er sendt per efterkrav. Varereturnering kan også ske, i det du nægte modtagelsen af varen eller returnerer varen til os personligt. Det er ikke nødvendigt, men fremmer ekspeditionen, hvis du vedlægger pakken nok informationer. Feks. en kopi af ordrebekræftelsen, registreringsnummer og kontonummer på den konto, som pengene skal tilbagebetales til. Kopi af eventuel forudgående korrespondance osv. Vi forbeholder os rettighederne til trykfejl, tastefejl samt skrivefejl på vores hjemmeside.

 

Vil du fortryde købet?

Har du returneret en vare til os pga. fortrydelse eller reklamation, vil du få en mail, når vi modtager varen. I mailen får du mere information om den videre proces i forbindelse med behandlingen af fortrydelsen/reklamationen.

Du har 14 dage til at fortryde dit køb og retten til at vente med returnering af varen til 14 dage efter den dato, på hvilken du informeret forhandleren om, at du ønsker at fortryde købet.

På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik