Penne & Refiler

Penne fra Mont Blanc, samt refiler og blæk finder du her. Vælg mellem rollerball, ballpoint eller fyldepen blandt de mange smukke skrivepenne fra Mont Blanc. Prøv de eksklusive skriveredskaber der er elsket af forretningsfolk og skribenter verden over. Mangler du en refil til den Cross eller Mont Blanc pen du allerede har, kan du også købe den her. 

Montblanc International GmbH er et tysk firma, som udvikler eksklusive fyldepenne og ure. Firmaet har i efterhånden mange år udviklet eksklusive skriveredskaber. De er især kendt for deres verdensberømte serie af skriveredskaber ved navn Meisterstück. Disse fyldepenne, ballpoints, Rollerballs og stiftblyanter er eksempelvis udført i resin og 14k guld. Mest kendte Meisterstück er modellen 149 (fås kun som fyldepen), der typisk er den som statsoverhoveder bruger til at underskrive med.

A. T. Cross er et stort internationalt firma der fremstiller eksklusive skriveredskaber. Produkterne fra Cross sælges i eksklusive butikker verden over, og til et stort marked indenfor firmagaver som anderkendelse af medarbejderne. Lige siden Richard Cross designede den første Cross pen i 1846 har Cross genopfundet kategorier indenfor skriveredskaber, kombineret af design, opfindsomhed og godt håndværk indenfor udsmykning. Cross var den første producent af eksklusive skriveredskaber i USA, og det betyder at Cross står bag penne som mange mennesker bruger, stoler på, og glæder sig over i lang tid.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 32

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 32

Side
pr. side