My Basket ( Items,dkk0.00)
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr


PanPastel - Løse 9 ml.

Product Code/SKU: 2101
Enkelte Panpasteller 3 stk i magenta, hansa yellow og magenta tintEnkelte Panpasteller 3 stk i magenta, hansa yellow og magenta tint
Move your mouse over image or click to enlarge

More Views

  • Enkelte Panpasteller 3 stk i magenta, hansa yellow og magenta tint
  • Opstillet billede med portræt i panpastel
dkk55.00

Be the first to review this product

Vis farvevarianter
PanPastel Farverne er produceret i den fineste kunstnerkvalitet, unikt indpakket I en “Pan” (plastik kop) med skruelåg i hele 80 farver + 17 specialfarver. Grunden til at den er udviklet på denne måde, er for at skabe en helt ny dimension af pastel malerier. Det er så let at male med den direkte op af koppen. Pastellen er meget fin og blød, hvilket gør den fantastisk at male med. Der kommer ikke noget pastelstøv og du kan male meget store flader med næsten ingen farve.

PanPastel farverne er udviklet således, at kunstneren let kan løfte, kontrollere og påføre farven fuldstændig som var det en akrylfarve! Til pastellerne hører Sofft Tools, som er skabt specielt til brug sammen med disse. Sofft Tools er specielt udviklede svampe, som absorberer pastellen og slipper den rette mængde farve når den påføres på papiret/lærredet. Svampen findes i mange mængder og størrelser.

Write Your Own Review

You're reviewing: PanPastel - Løse 9 ml.


Related Products