Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 dkk ) Shipping
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr


PanPastel - Løse 9 ml.

Produkt kode: 2101
PanPastel - Løse 9 ml.PanPastel - Løse 9 ml.
Move your mouse over image or click to enlarge

Flere visninger

  • Enkelte Panpasteller 3 stk i magenta, hansa yellow og magenta tint
  • Opstillet billede med portræt i panpastel
55,00 dkk

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vis farvevarianter
PanPastel Farverne er produceret i den fineste kunstnerkvalitet, unikt indpakket I en “Pan” (plastik kop) med skruelåg i hele 80 farver + 17 specialfarver. Grunden til at den er udviklet på denne måde, er for at skabe en helt ny dimension af pastel malerier. Det er så let at male med den direkte op af koppen. Pastellen er meget fin og blød, hvilket gør den fantastisk at male med. Der kommer ikke noget pastelstøv og du kan male meget store flader med næsten ingen farve.

PanPastel farverne er udviklet således, at kunstneren let kan løfte, kontrollere og påføre farven fuldstændig som var det en akrylfarve! Til pastellerne hører Sofft Tools, som er skabt specielt til brug sammen med disse. Sofft Tools er specielt udviklede svampe, som absorberer pastellen og slipper den rette mængde farve når den påføres på papiret/lærredet. Svampen findes i mange mængder og størrelser.

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PanPastel - Løse 9 ml.


Relaterede produkter

På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik