Gratis levering til Pakkeshop ved køb over 500 kr Kontakt : info@stelling.dk        HER KAN DU BESTILLE MED EAN
TLF: +45 33 33 05 20
30 refill

MOLOTOW ONE4ALL Refill 30 ml

MOLOTOW ONE4ALL Refill 180 ml

MOLOTOW ONE4ALL Refill, er refills som er skabt, til at fylde dine ONE4ALL tuscher op igen, når de er tomme! Med tuden for enden, gør det nemt for dig, at fylde tuschen op til den markerede linje på tuschen og du kan også bruge malingen direkte fra tuben, med pensler om du vil. Refill sortimentet/ blandingen består af helt samme akryl maling, som allerede er i ONE4ALL tuscherne. Vi anbefaler ALTID at bruge MOLOTOW ONE4ALL refill, til genopfyldning og til brug med EMPTY MARKERS, da blandingen er skabt til tuscherne og har de helt rigtige blandingsforhold!

 

Mulighederne er mange hos MOLOTOW ONE4ALL Marker system!  

Pris fra 161,00 kr
Kun %1 tilbage
SKU
2829692000

MOLOTOW ONE4ALL markers, er berømte akryl tuscher, som kunstnere over hele kloden fortrækker. 

MOLOTOW ONE4ALL refill, er en refill til at fylde ALLE ONE4ALL tuscher op igen! tuden for enden, gør det nemt at fylde tuschen op til de markerede mål på tuschen og du kan også bruge malingen direkte fra tuben sammen med pensler om du vil. 

Refill sortimentet/blandingen består af helt samme akryl maling, som allerede er i ONE4ALL tuscherne, det betyder når tuscherne er tomme, kan du fylde dem op igen! Det er ikke kun bæredygtigt, men også smart! 

Du kan også købe tomme EMPTY MARKERS fra MOLOTOW, så du selv kan mixe farver og nuancer efter ønske. Vi anbefaler ALTID at bruge MOLOTOW ONE4ALL refills, til genopfyldning og til brug med EMPTY MARKERS, da blandingen er skabt til tuscherne og har de helt rigtige blandingsforhold!  

Flere informationer
Brand Molotow
Kun på nettet, Ikke i butikkerne Nej
fast lav pris Nej