Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 dkk ) Shipping
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr

Gamblin Olie

Gamblin producerer oliemaling til lærreder i høj kvalitet og er det perfekte valg for dig, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Oliemalingen fra Gamblin fås i et væld af farver.

Gamblin oliemaling har altid den samme høje kvalitet og giver dig gode muligheder for at arbejde med farver og dybde i dit maleri. Hos Stelling forhandler vi den almindelige velkendte oliemaling fra Gamblin, og en grunder som er essentiel hvis man ønsker at skabe en god grund for sit maleri samt Gamblin Etching Inks - en ink, der egner sig særlig godt til tryk.

GAMBLIN TORRIT GREY - Jordens dag

Hvert år når det bliver forår samler Gamblin Artist Colors en stor mængde af pigmenter fra deres Torit® luftfiltreringssystem. De filtrerer luften i områderne hvor der arbejdes med tørre pigmenter så deres medarbejdere ikke udsættes for støv fra pigmenterne. I stedet for at de dyre pigmenter af høj kvalitet deponeres, genbruges de, og heraf fremstilles ”Gamblin Torrit Grey”

”Pigmentstøv skal ikke ende i jorden, grundvandet eller deponeres, men i maling” udtaler Robert Gamblin.

Mixet af pigmenter er forskelligt hvert år, derfor er Torrit Grey farven altid unik, og bliver ikke fremstillet igen. Torrit Grey synes at have et grønt skær på grund af den meget dominerende pigment fra Phthalo Green, som er en mørk blålig grøn. Torrit Grey varierer fra en mellem duegrå, til en mørk jordgrå. Gamblins Torrit Grey kampagne, som kører hvert år i slutningen af april i forbindelse med Jordens dag, genbruger ikke kun pigmentstøv til maling, men sætter også fokus på kunstnernes egne miljøhensyn i deres studio og farvebrug.

Tabel Liste

Sorter stigende

3 vare(r)

pr. side

Tabel Liste

Sorter stigende

3 vare(r)

pr. side
På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik