Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 dkk ) Shipping
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr

Kurser

I Stelling holder vi mange kreative og inspirerende kurser inden for male- og tegneteknikker. Vi afholder kurser i farveblanding og underviser i hvordan man kan anvende forskellige medier til olie- og akrylmaling. Vi følger efterspørgslen, og der vil derfor ikke være de samme kurser året rundt.

På selve kursusdagen, vil alle kursister få -20 % rabat i butikken hvor kurset afholdes. Bemærk at rabatten kun er gældende på selve kursusdagen.

For at et kursus afholdes skal der være minimum 4 tilmeldte. Hvis du som kursist bliver forhindret i, at deltage i kurset, er du som kursist ansvarlig for at melde afbud til underviseren senest 48 timer før. Se alle kurserne her, eller under kursuskalenderen på vores forside. Hos Stelling har vi ikke ventelister til vores kurser. Derfor er kursuspladserne altid først-til-mølle princippet. Følg med her på siden og tilmeld dig vores kursusmail hvis du ønsker information om nye kurser.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik