Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 dkk ) Shipping
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr


Kursus: Sten-og strandmotiver i akryl 18. januar

Produkt kode: kursus_18_01_20
Kursus: Sten-og strandmotiver i akryl 18. januarKursus: Sten-og strandmotiver i akryl 18. januar
Move your mouse over image or click to enlarge

Flere visninger

  • Kursus: Sten-og strandmotiver i akryl 18. januar
  • Kursus: Sten-og strandmotiver i akryl 18. januar
475,00 dkk

Kun på nettet, Ikke i butikkerne

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vis farvevarianter
Tid: Lørdag d. 18. januar 2020 kl. 10.30 – 14.30
Sted: Stelling, Gl. Kongevej 91, 1850 Frederiksberg C
Pris: 475,- ekskl. materialer
Pladser: 10
Underviser: Inger Bennigsen

Bemærk at der på dagen ved deltagelse af kurset vil være 20 % rabat i butikken.

På dette kursus kan du få en fornemmelse af akrylmalingens mange muligheder og lære at bygge et maleri op fra bunden. Akrylmaling giver mulighed for at arbejde med mange lag, da det tørrer hurtigt. Mange lag medvirker til at give liv og spil i maleriet. Vi starter med en øvelse i at blande farver – med udgangspunkt i grundfarverne – rød-gul-blå samt sort og hvid. Plus brun og beige. Du vil opdage, hvor langt du kan komme med få farver Der vil være kort gennemgang af komposition og forskellige teknikker, som giver forskellige udtryk (f.eks. pensel, svamp, spatel) og lidt om kontrasters betydning for et maleri.
Vi ser på, hvordan man skaber rum og dybde i et maleri. Teknikker som kan bruges i mange sammenhænge udover sten-og strandmotiver.

Kursus for alle, da der er individuel vejledning. Kursister som tidligere har deltaget på Ingers kurser kan også sagtens deltage i dette kursus, da der vil være mulighed for individuel vejledning og sparring (også i andre emner/motiver)

Materialer medbringes:
Akvarel eller akryl-papir til øvelser
2 lærreder str 30x30 eller 30x40
pensler (gerne forskellig form og størrelse) 1 spartel, 1 køkkensvamp, klude, bøtte til vand, plast tallerkener til at blande farver på (eller palet)
3-5 fotos af sten, strandmotiver - gerne egne fotos (evt på mobil-tlf/ipad)

Akrylmaling:
Magenta – rød
Cyan-blå
Primær-gul
Sort
Titan hvid
Buff titanium
Raw umber
Evt også Prussian blue

Husk praktisk tøj og lidt at spise og drikke.

Om underviseren:
Inger Bennigsen har malet siden 2002 – og fra 2006 har det været på fuldtid. Et kursus på aftenskole startede det hele… og siden er det blevet til mange kurser, privatundervisning og forløb på Kunstskolen Spektrum. Inger har haft eget galleri i Hillerød og senest i København, hvor hun desuden har holdt mange malekurser. Inger underviser på FOF og har holdt malekurser i Spanien og Italien. At dele ud af egen erfaring og at dele maleglæden er en stor fornøjelse og meget givende. Naturens motiver og farver har altid været den store inspirationskilde: de skiftende årstiders farver, lyset, spejlinger i en sø og følelsen af ro og uendelighed ved havet med smukke strandsten – og senest er det blomsternes mange former og farver der inspirerer. Inger har galleri og værksted i Ryesgade 86 på Østerbro. se mere på www.bennigsen.dk og www.kunst86.dk

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kursus: Sten-og strandmotiver i akryl 18. januar

På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik