Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 kr ) Shipping
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr


KURSUS: Pouring acrylic vol. 5

Produkt kode: pouring_10_8_19
KURSUS: Pouring acrylic vol. 5KURSUS: Pouring acrylic vol. 5
Move your mouse over image or click to enlarge
450,00 kr

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vis farvevarianter
Tid: Lørdag d. 10. august kl 11 - 14
i Stelling Gl. Kongevej 91
1850 Frederiksberg C
Pladser: 8
Pris: 450,-

Materialer:
Medbring selv:
- 200 ml akrylmaling i forskellige farver og hvid.
- 2-3 små lærreder ca 20x20 eller 30x30 cm
- Lille gasbrænder ( evt. creme brûlée brænder el.lign.)
- Tøj der gerne må få maling på, eller et forklæde.

Stelling sørger for:
- Pouring medium
- Silicone Olie
- Plastikkrus
- Ispinde/rørepinde
- Tegnestifter
- Afdækningsplast

Alle materialer kan købes i butikken på kursusdagen hvor der vil være -20% (gælder ikke gasbrænder) Pouring billederne skal efter kurset tørre i 1-2 døgn i vandret stilling. Derfor anbefaler vi at man lader sine billeder ligge i kælderen hos Stelling, og afhenter dem senest fredag efter kurset.

Elsker du at udtrykke dig gennem farver? Og har du lyst til at afprøve en maleteknik, som er populær lige nu? Så er dette kursus i Pouring Acrylic måske lige noget for dig. Kurset er henvendt til begyndere i Pouring Acrylic og kræver ingen forkundskaber, hverken med klassisk akrylmaling eller andre maleteknikker. Du vil lære, hvilke materialer der anvendes, hvordan farverne får den rette konsistens, og vi vil gennemgå nogle af de mest anvendte teknikker indenfor Pouring Acrylic. Vi vil desuden tale om de berømte ”celler” og hvordan man opnår dem.

Hvad er Pouring Acrylic?
Pouring Acrylic er en teknik hvor man arbejder med flydende akrylmaling, der oftest hældes ud på lærredet uden brug af pensel eller lignende. Der skal arbejdes en del hurtigere end man er vant til fra f.eks. olie- eller akrylmaling, og resultatet bliver ofte farvestrålende og spændende – som regel med et lille element af overraskelse, da processen ikke lader sig kontrollere 100%.

Om underviseren Marianne O. Jensen:
Jeg er selvlært hobbykunstner og siden jeg var barn har jeg udtrykt mig kreativt. Jeg elsker at udtrykke mig gennem farver, uanset om det er smykkefremstilling, collager eller noget helt tredje. For et par år siden opdagede jeg begrebet "Fluid Art", hvor man maler med flydende farver, f.eks. flydende akryl eller blæk. Her er det ofte farverne der er i centrum, og sammen med hurtigheden og den delvise uforudsigelighed, passer det rigtig godt til min personlighed. Jeg maler fordi jeg simpelthen ikke kan lade være, og jeg nyder selve processen mindst lige så meget som det færdige resultat.

Facebook: www.facebook.com/Designbymdk
Instagram: www.instagram.com/designbymdk2100

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: KURSUS: Pouring acrylic vol. 5

Relaterede produkter

På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik