Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 kr )

Shipping+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr


Kursus: Akvarel med Uffe Boesen

Produkt kode: Uffe_20.10.18
Kursus: Akvarel med Uffe BoesenKursus: Akvarel med Uffe Boesen
Move your mouse over image or click to enlarge
Fra 400,00 kr

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vis farvevarianter
TID: Lørdag d. 20. oktober kl 10:30 - 14:00
STED: Stelling Gl. Kongevej 91, 1850 Frederiksberg C

På kurset vil der være mulighed for at øve forskellige akvarelteknikker såsom: vådt i vådt, lys, skygge, objekter, abstraktion og farveteknikker
Ved at øve disse teknikker får du en indføring i akvarelmaleriets tekniske muligheder og udfordringer.
Målsætningen med kurset er; at komme i berøring med din kreativitet, og skabe grobund for kunstnerisk udfoldelse. Derudover handler kurset om at give dig mulighed for at opleve og erfare den kreative proces.
Alle kan være med. Uanset erfaring med akvarelmaling er du velkommen. Der tages hensyn til den enkeltes ønsker og niveau. Du vil blive vejledt igennem de forskellige øvelser.

Pris 400,- ekskl. materialer

Materialer:
Hvis du allerede har akvarel udstyr såsom: akvarelfarver, pensler, blyanter og akvarelpapir, så brug det på kurset. Du kan også kombinere dine akvareller med farveblyanter, farvekridt og tuschpen alt efter behov.
eller køb det du mangler i butikken.

Lidt om Uffe Boesen:
Siden 2013 har jeg afholdt egne akvarelkurser og undervist på forskellige aftenskoler (AOF, DOF og FOF) i akvarelmaleriets mange muligheder og tekniske udfordringer. Jeg underviser i forskellige teknikker og fremgangsmåder i både akvarel og akryl. Derudover bruges deltagernes malerier som afsæt for fælles billedgennemgang, dialog og billedforståelse.

Baggrund og uddannelse:
Animationsuddannelse fra Dansk Tegnefilms kompagni, Dukkemageruddannelsen ved Thy Teater, Tegne og male uddannelse ved Ny Carlsberg Glyptoteket. Dette har givet mig en stor erfaring med materialer, proportioner, formgivning og teknikker.

Se hjemmeside: www.uffeboesen.dk
Email: info@uffeboesen.dk

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Kursus: Akvarel med Uffe Boesen

Relaterede produkter

På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik