Kundeklub

I Stellings kundeklub får du hele tiden flere fordele! Vi vil gerne tilbyde vores loyale kunder gode tilbud og fordele, ved at være medlem af vores kundeklub. Vi sender nyhedsbreve ud med gode tilbud, workshops, information om vores produkter, samt hvad der sker i verdenen indenfor ​kunstnerartikler, kunst, arkitektur og design!

Stelling kundeklub fungerer sådan, at køber du for ​​mere end 1000 kr - i vores 6 butikker herunder vores webshop, i perioden 1. november - 31. oktober, får du 4% af det beløb som gavebevis synligt i din app.

Hvis du køber for mere end DKK 3000 kr får du 7% af beløbet på et gavebevis, og når du op på ​​mere end DKK 5000 kr får du 10% af beløbet.

Det er vigtigt at du som kundeklubsmedlem altid sørger for at logge ind i webshoppen inden du starter med at shoppe, da vi ikke kan registrere din ordre i vores system uden dine oplysninger er knyttet til dit køb. 

Stelling er ikke ansvarlig for, om du som kundeklubmedlem, får brugt det fulde gavebevis. Beløbet kan ikke udbetales som kontanter eller gavekort/tilgodebevis.

Har du spørgsmål?
Skriv til: info@stelling.dk

Bemærk: Gavekortet sendes ca. 1 november via e-mail og kan bruges indtil 31. januar i det følgende år, altså har du 3 måneder til at bruge dit gavekort. Derefter vil beløbet blive slettet i systemet.