Gratis levering til Pakkeshop ved køb over 500 kr Kontakt : info@stelling.dk        HER KAN DU BESTILLE MED EAN
TLF: +45 33 33 05 20
GOLDEN Heavy Body 150 ml tube

GOLDEN Heavy Body 150 ml tube

GOLDEN specialfarver 118 ml

I denne samling finder du Goldens magiske Iridescent, interferens, fluorescent, og phoshorescent farver. De iridescente og interferens farver er særligt gode til mørke baggrunde hvor de giver en fortryllende effekt til fjerne galaxer, eller festøv til de eventyrlige motiver. Enkelte af farverne er med mica flakes, der giver struktur til dit billede. Brug dem alene, eller bland dem i dine farver for at få mere glam-effekt i dit liv. Farverne kaldes også neonfarver. Fluorescent og phoshorescent farverne er til dig der ikke kan få stærke farver nok. De lyser i mørke, og sætter gang i ethvert kedeligt maleri. Brug dem på væggen, til cyklen, eller bare fordi de er vildt flotte!

Pris fra 201,00 kr
Kun %1 tilbage
SKU
119140
I denne samling finder du GOLDENS magiske Iridescent, interferens, fluorescent, og phoshorescent farver. De iridescente og interferens farver er særligt gode til mørke baggrunde hvor de giver en fortryllende effekt, til fjerne galaxer, eller festøv til de eventyrlige motiver. Enkelte af farverne er med mica flakes, der giver struktur til dit billede. Brug dem alene, eller bland dem i dine farver for at få mere glam-effekt i dit liv.

Fluorescent og phoshorescent farverne er til dig, der ikke kan få stærke farver nok. De lyser i mørke, og sætter gang i ethvert kedeligt maleri. Brug dem på væggen, til cyklen, eller bare fordi de er vildt flotte! De kan påføres med en almindelig pensel.
Flere informationer
Brand Golden
Kun på nettet, Ikke i butikkerne Ja
fast lav pris Nej