Golden Heavy Body Kunstnerfarve 59 ml

Golden Heavy Body Kunstnerfarve 59 ml

Golden Heavy Body akrylmaling 3,78 Liter

Golden Heavy Body akrylmaling 3,78 Liter

Golden Heavy Body Akrylmaling 473 ml.

Golden Heavy Body akrylmaling kendetegner sig ved en fantastisk blød konsistens og utrolig rene farver, der tørrer op som de blev sat på lærredet. Det amerikanske mærke Golden er ensbetydende med højeste lysægthed, højeste pigmentindhold og ingen tilsætningsstoffer. En af de mest populære farver der giver det bedste resultat. 

Pris fra 312,00 kr
Kun %1 tilbage
SKU
1191473HB
GOLDEN Heavy Body er en af bestsellerene inden for akrylmaling. Beholderen på 473 ml. GOLDEN Heavy Body akrylmaling kendetegner sig ved en fantastisk blød konsistens og utrolig rene farver, der tørrer op som de blev sat på lærredet. Det amerikanske mærke GOLDEN er ensbetydende med højeste lysægthed, højeste pigmentindhold og ingen tilsætningsstoffer.

Akrylmalingen i beholderen på 473 ml. fås i mange fantastiske farver og nuancer. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for hvad man kan med så mange farver - og kan man ikke altid bruge en farve mere i sit sortiment? Hvis der blandt de mange farver ikke er helt det du leder efter, kan du blande farverne for at få den nuance, som du leder efter.
Flere informationer
Brand Golden
Kun på nettet, Ikke i butikkerne Nej
fast lav pris Nej