Golden Heavy Body akrylmaling 946 ml.

Golden Heavy Body akrylmaling 946 ml.

Golden Black Gesso  3560

Golden Black Gesso 3560

Golden Heavy Body akrylmaling 3,78 Lit.

Golden Heavy Body Golden Heavy Body Acrylics kendetegner sig ved en fantastisk blød konsistens og utrolig rene farver, der tørrer op som de blev sat på lærredet. Det amerikanske mærke Golden er ensbetydende med højeste lysægthed, højeste pigmentindhold og ingen tilsætningsstoffer. En af de mest populære farver der giver det bedste resultat.
Pris fra 1.415,00 kr
Lagerstatus: På lager
SKU
11913780
GOLDEN Heavy Body akrylmaling har en fantastisk konsistens og minder en anelse om smør i sin struktur og tykkelse. Den kendetegner sig derudover ved en fantastisk blødhed, der på levende vis kan skabe de mest fantastiske motiver. Farverne er rene og tørre op som de bliver sat på lærredet. Alle akrylfarverne fra Heavy Body kan blandes med hinanden og du kan derfor skabe nogle unikke og fantastiske farver, der gør dit maleri helt unikt.

GOLDEN er et amerikanske mærke, der producerer maling af meget høj kvalitet. GOLDEN akrylmaling er for kunstneren, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten og som ønsker at arbejde med noget af det bedste. Når du køber GOLDEN produkter er det ensbetydende med højeste lysægthed, højeste pigmentindhold og ingen tilsætningsstoffer.

Bemærk at du får fri fragt hvis du handler for mere end 500 kr. på vores webshop.
Flere informationer
Brand Golden
Kun på nettet, Ikke i butikkerne Nej
fast lav pris Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du Bedmmer:Golden Heavy Body akrylmaling 3,78 Lit.