Golden Heavy Body akrylmaling 3,78 Liter

Golden Heavy Body akrylmaling 3,78 Liter

GOLDEN specialfarver 118 ml

GOLDEN specialfarver 118 ml

GOLDEN Heavy Body 150 ml tube

Golden Heavy Body akrylmaling kendetegner sig ved en fantastisk blød konsistens og utrolig rene farver, der tørrer op som de blev sat på lærredet. Det amerikanske mærke Golden er ensbetydende med højeste lysægthed, højeste pigmentindhold og ingen tilsætningsstoffer. En af de mest populære farver der giver det bedste resultat.

Pris fra 144,00 kr
Kun %1 tilbage
SKU
1191150
GOLDEN Heavy Body akryl kendetegner sig ved en fantastisk blød konsistens og utrolig rene farver, der tørrer op som de blev sat på lærredet. Den mindre en anelse af smør i konsistensen. Det amerikanske mærke GOLDEN er ensbetydende med højeste lysægthed, højeste pigmentindhold og ingen tilsætningsstoffer. En af de mest populære akrylmalinger, der giver det bedste resultat.

Malingen er nem at arbejde med og bliver der hvor man sætter den på lærredet. Du kan blande alle farverne fra Heavy Body med hinanden og skabe dit eget farveunivers.

Bemærk at akrylmalingen fra Heavy Body vil variere når den tørre op. Generelt set vil farver, der tåle flere pigmenter vil tørre op og bliver mere mat i overfladen.
Flere informationer
Brand Golden
Kun på nettet, Ikke i butikkerne Nej
fast lav pris Nej