Golden Heavy Body

Golden Heavy Body Akrylmaling 473 ml.

Golden Heavy Body Kunstnerfarve 59 ml

Golden Heavy Body akrylmaling kendetegner sig ved en fantastisk blød konsistens og utrolig rene farver, der tørrer op som de blev sat på lærredet. Det amerikanske mærke Golden er ensbetydende med højeste lysægthed, højeste pigmentindhold og ingen tilsætningsstoffer. Vælg mellem de mange forskellige farver, med hver deres glans og dækkevne ud fra det enkelte pigment i farven. Denne akrylmaling findes ikke bedre på markedet. 

Bemærk at alle farverne er inddelt i serie 1-9. Serie 1 er den billigste pigment, mens serie 9 er den dyreste pigment. Serienummeret har intet med kvaliteten at gøre, men er kun et udtryk for hvor nemt eller svært det er at skaffe det enkelte pigment til den specifikke farve. 

Pris fra 79,00 kr
Kun %1 tilbage
SKU
119160hb
Golden Heavy Body Golden Heavy Body akrylmaling i tuber på 59 ml. Akrylmalingen kendetegner sig ved, at være blød og cremet i konsistensen. Akrylmalingen fås i utrolig rene farver, som er nemme at arbejde med og som giver kunstneren mulighed for at arbejde meget kontrolleret med malingen. GOLDEN Heavy Body tørre op på lærredet som det er sat. Det amerikanske mærke GOLDEN er ensbetydende med højeste lysægthed, højeste pigmentindhold og ingen tilsætningsstoffer. Bemærk at malingen er tilsat den højeste mængde pigmenter muligt for de forskellige farver. Der vil derfor være farver, der tørre op og bliver mattere i farven. Det endelige resultat af farverne vil derfor variere alt efter hvilke farver du har anvendt.

Flere informationer
Brand Golden
Kun på nettet, Ikke i butikkerne Nej
fast lav pris Nej