Gratis levering til Pakkeshop ved køb over 500 kr Kontakt : info@stelling.dk        HER KAN DU BESTILLE MED EAN
TLF: +45 33 33 05 20
Foamboard Sort

Foamboard/skumkarton sort - med/uden klæb

Foamboard/skumkarton hvid - med/uden klæb

Stelling er din førende forhandler i billige foamboards - eller skumpap eller skumkarton som man typisk også kalder dem. Foamboards findes både med sort kerne (dyb matsort) eller hvid kerne (brillianthvid).

Vores billige Foam boards fås i 5 mm kvalitet, som gør det populært at bruge som opslagstavler eller midlertidig skilt, da det giver en hård og stabil overflade. Der er mange anvendelsesmuligheder, og andre formål som foamboards typisk bruges til. Dette kan være opklæbning af foto, akvareller, skiltning samt at bygge arkitekturmodeller.

Skummet i Stellings foamboards gør det muligt nemt at skære i papiret og tilskære sig den ønskede størrelse - de er derfor perfekte til præsentationer, men kan sagtens bruges til mange andre formål.

Vores billige foamboards vejer ikke noget og bøjer ikke; de er lette hvilket gør det perfekt at tage med uden at tænke på om det bliver for tungt. Ved forsendelse forsegler vi selvfølgelig leveringen så du får dem helt uden skade.

Stelling tilbyder forskellige størrelser i både hvid og sort kerne, alt fra A4 og A3, til de små opgaver eller opklæb, til 100 x 70 cm til de helt store præsentationer, skilte eller billedophæng. De store foamboards kan også sættes sammen og bruges som store opslagstavler. Så hvis du står og mangler en planche til din datters konfirmation, mangler materiale til at klæbe dine børns tegninger op i eller står du sammen med en gruppe og skal præsentere men mangler noget at hænge jeres billeder op i , så er vores billige foamboards, i forskellige størrelser, perfekte.

Derudover tilbyder vi hjælp og inspiration og har foruden foamboards også værktøj som knive og spraylim som vi selv benytter i forbindelse med opklæbning. Stellings foamboards har en forstærket specialkvalitet som er stabil; overfladen er mere mat og neutral hvid, hvilket gør dem perfekte til mange forskellige formål.

380,00 kr
SKU
6999144088
SENDES KUN I KASSER MED MIN 25 STK. Tykkelse: 5 mm. Foamboard bruges bl.a. til præsentationer - opklæbning af foto, akvareller, til skiltning og til at bygge arkitekturmodeller. Findes i en sort og hvid version i 5 mm tykkelse. Foamboard vejer nærmest ingenting, bøjer ikke og har en plan overflade.
Flere informationer
Kun på nettet, Ikke i butikkerne Nej
fast lav pris Nej
På Tilbud Nej