Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 dkk ) Shipping
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr


Derwent Procolour 72 stk sæt

Produkt kode: 25264675
Tilbud NU
Derwent Procolour 72 stk sætDerwent Procolour 72 stk sæt
Move your mouse over image or click to enlarge

499,00 dkk

Pris: 1.100,00 dkk

Spar 55%

Vær den første til at bedømme dette produkt

Vis farvevarianter
Derwent Procolor er den perfekte kombination af en stærk midte og glat overplade, med en tekstur, der har voksens dækkende kraft, men glider som en oliestift. De rigt pigmenterede blyanter er gode til detaljeret tegning, de støver ikke og knækker ikke let..
Derwent Procolour er den seneste tilføjelse til Derwents professionelle udvalg af farvede blyanter. Farverne kombinerer de bedste af Artists og Coloursoft-serien, hvor hårdhedgraden minder om Artist og pigmentet og overfladen som Coloursoft.
Den unikke formulering inden for hver Procolour-blyant lover en ren finish hver gang. Professionelle kunstnere har rost udvalget for dets stærke punkt, levende og glatte farver, farveblanding og lagringsevne og lyse toner på en bred vifte af kunstnerpapir. Farveblyanterne blander sig også smukt med en række medier og kunstner-tilbehør, herunder blending penne og tegnestubbe.

Sæt med 72 farver i metalæske.

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Derwent Procolour 72 stk sæt

Relaterede produkter

På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik