Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 dkk ) Shipping
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr


Canson, Arches Aquarelle Satin

Produkt kode: 62652331s
Canson, Arches Aquarelle SatinCanson, Arches Aquarelle Satin
Move your mouse over image or click to enlarge
433,00 dkk
Vis farvevarianter
300 gr. - 20 ark - Satin glat overflade, hot pressed.
23 x 31 cm
3 forskellige størrelser

Historien om mærket Arches begyndte i 1492. I dette år afsluttede Arches samlingen af sin papirproduktion, som foregik omkring landsbyen Arches, syd for Epinal.
Papirmøllen i Arches fokuserede sin produktion til papir i høj kvalitet, anvendt til de mest kendte og smukkeste produktioner af datidens kunst. Historien viser , at møllen trykkede sine inkunabel (navn der blev givet til bøger fremstillet i begyndelsen af trykkerikunsten), som f.eks. ”Kronik de Gutenberg” af Dürer. Det er også på papir fra Arches at ”Beskrivelse af Egypten” bliver trykt. Dette værk blev bestilt af Napoleon I, da han vendte tilbage fra sin rejse i Egypten, og anvendtes af kongehuset fra 1809 til 1828.
Arches har siden 1492 været ensbetydende med den professionelle kvalitet blandt kunstnere. Produkterne i ren bomuld fremstillet på traditionel vis på runde maskiner har en naturlig struktur, der ligger tæt på papir, der er fremstillet manuelt. Disse fremstillingsmåder giver ligeledes et mere stabilt papir, som kun ændrer sig meget lidt når det fugtes, takket være bomuldens lange fibre, som er jævnt fordelt. Arches® Aquarelle papiret har også fordel ved en unik limning, på grund af en naturlig gelatine, der giver papiret en uforlignelig styrke over for "udviskning", og som gør farverne exceptionelle.

Bedømmelser

Flot farver.ø Bedømt af Den har flotte farvérs.
God.l (Indsendt den 23/04/2018)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Canson, Arches Aquarelle Satin

Relaterede produkter

På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik