Min Indkøbskurv ( Antal,0,00 kr ) Shipping
+45 33 33 05 20
Fragt kun 39 kr
+45 33 33 05 20 Fragt kun 39 kr

Aktuelle kampagner

Tag den ultimative udfordring op! 31 akvarelmalerier på 31 dage! Lad dine børn prøve kræfter med akvarelmaling, og mal sammen med dem. Har du ikke prøvet akvarelmaleri før? Kast dig ud i det i denne måned! Det er endnu sjovere, at male akvarel sammen med venner - planlæg en picnic eller gåtur hvor I kan male udenfor sammen! Vi guider dig hele juli i vores nyhedsmails, til de perfekte produkter til dine 31 akvarelmalerier!

Hvad er world watercolor month:

Det er en måned hvor vi inspirerer mennesker til at male med akvarel mens der bliver rejst opmærksomhed om vigtigheden af kunst og kreativitet i verden. Alle kan deltage i festen, både akvarelkunstnere og kunstnere der først skal til at starte op med akvarel. Du skal ganske simpelt bare bruge hastag #stellingwatercolor19 og #worldwatercolormonth under dine billeder på instagram i hele juli måned, for at deltage i konkurrencen om fede præmier fra Stelling.

Tag den ultimative udfordring op, og tegn 31 akvareller på 31 dage, eller bare tegn dem du kan! Det handler om at vedligeholde en tilbagevendende lyst til at male, og have det sjovt!

I hele juli måned kan du deltage i konkurrencen om tre akvarelsæt! Vi udlodder to af sættene i løbet af måneden, og det sidste sæt trækker vi en vinder af d. 31 juli.

Du deltager ved at:

-Bruge #stellingwatercolor19 under dine billeder på Instagram -Billedet med flest likes vinder sættet!

Vinderen får direkte besked, og afstemningen finder sted på vores Facebookside Stelling (Her kan du også se hvilke sæt du kan vinde).

Aktuelle kampagner

Tabel Liste

Sorter stigende

85 vare(r)

pr. side

Tabel Liste

Sorter stigende

85 vare(r)

pr. side
På www.stelling.dk bruger vi cookies til at huske dine indstillinger, så vi kan give dig den bedste oplevelse på siden - Cookiepolitik